fruittelers JessicaOnline.nl

Fruit Bowl Peelers

Dit vond ik zo’n fijne ontdekking! En gewoon bij de Albert Heijn (XL) te koop!

Het was begin november 2015 en Sinterklaas zou bijna naar Nederland komen.

Dat is een periode waarin het lastig is als opvoeder (en kind) als je geen standaard (lees suikerbevattend) snoepgoed mag.

Nou bak ik natuurlijk de lekkerste kruidnootjes, maar die kent mijn dochter inmiddels wel en ik was in de Albert Heijn op jacht naar nog te ontdekken (door mij) schatten zodat ik Ilse ook eens met een nieuwe, leuke en lekkere snoep traktatie kon verassen.

En met succes! Ik vond deze Fruit Bowl Peelers die voor het grootste gedeelte uit appel bestaan die niet alleen heel lekker zijn, maar ook nog eens LEUK om te eten.

Het zijn zes sliertjes bij elkaar, die je van elkaar los kan peuteren. Zo zijn ze met hun kleine vingertjes ook een poosje bezig met deze traktatie!

Ik moest mijn best doen om bij thuiskomst Ilse niet direct te verrassen. Ik reserveerde ze als traktatie van Sinterklaas en een paar weken later vond ze de eerste in haar schoen.

Ik zorgde dat ik er steeds één in mijn jaszak had als ik verwachtte Sinterklaas of een van zijn Pieten tegen te komen zodat ik op slinkse wijze ervoor kon zorgen dat Sint of Piet Ilse op ieder moment en elke plek met een Fruit Bowl Peeler kon verwennen.

Uiteindelijk eindigde de Sinterklaassnoeperij met een briefwisseling tussen Ilse en Sinterklaas over waar we die lekkere ’snoepmonstertjes’ zoals Ilse ze noemt konden kopen. En die lieve Sinterklaas zorgde ervoor dat ze gewoon bij ons om de hoek bij de Albert Heijn kwamen te liggen 😉

fruitpeelers JessicaOnline.nl

Bij de AH XL waar wij altijd komen zijn de smaken Aardbei en Framboos te koop. De smaak de Zwarte bes (paars) vond ik bij Whole Foods in London waar ze een groot assortiment van dit merk hebben.

Site Fruit Bowl: http://www.fruit-bowl.com/products/

Sharing is caring!

Laat een reactie achter