Reepje


Ilse krijgt zo nu en dan van ons een “reepje”. Dat is ons ‘gemaksvoer’ om het maar even plat te zeggen. Het zit verpakt, is lang houdbaar en zit altijd in mijn tas (ook om eventuele hypo’s te tackelen).
Paul verkoopt bij de vegetarische slager Roo’bar en de turkoois met Chia & coconut is favoriet. Maar deze reepjes die uit gedroogd fruit bestaan zijn best prijzig ‘zelfs als papa ze zelf verkoopt’!

Onlangs waren we in de stad en liepen voor het eerst de Anna & Clara binnen. Een super leuke winkel waar je altijd iets koopt, zelfs als je niets nodig hebt. Het is een kruising tussen Ikea, Dille en Kamille en Flying Tiger.

Vlak voordat we bij de kassa waren zag ik kleine reepjes in verschillende smaken liggen. Meteen duik ik dan in de ingredientenlijst. Met behulp van mijn vertaal app kon ik met vreugde concluderen dat deze reepjes door de Jessica-test kwamen en ze waren maar €0,29?!?! 
Dus ik kocht vier reepjes in vier verschillende smaken, rekende af en opende ze allemaal. Daar stonden Paul, Ilse en ik in de Spuistraat van alle reepjes een hapje te nemen om te proeven of ze lekker waren. Er dat waren ze!
Mijn favoriet is die met hazelnoot, van Ilse die met wortel, maar ik denk dat dat komt omdat oranje haar lievelingskleur is.

Meteen rende ik terug de winkel in om een vracht reepjes in te slaan voordat ze de prijs misschien wel omhoog zouden gooien. 😉
Maar ik kan jullie met tevredenheid vertellen dat ze nog steeds €0,29 kosten en continu voorradig zijn!

Link naar de site van Anna & Clara: http://sostrenegrene.com/nl/
V
ertaling ingrediënten van het bruine reepje: Dadel 86%, Hazelnoot 5%, Pinda’s 4%, zonnebloemolie, water

Sharing is caring!

Laat een reactie achter