stevia snoep jessicaonline.nl

Snoep gezoet met Stevia

Over 1 maand wordt Eva alweer 1 jaar!En omdat we de datum van haar feestje al geprikt hebben, zijn we ook alvast met wat voorbereidingen bezig.Omdat we vaak op feestjes zijn waar we of niets of 1 van de vele lekkernijen mogen die aangeboden worden, gaan we zelf een feestje geven waar we zelf alles mogen kiezen, snoepen en proeven!Ilse en ik waren al geruime tijd opzoek naar Marshmallows zonder suiker (en het liefst met stevia als vervanger).Na wat Google werk kwam ik terecht bij “Stevia Products” ( www.steviaproducts.be ) en daar hadden ze niet alleen spekjes, maar ook gummieberen, ‘winegums’, zuurtjes en lollies!Dit ligt alvast klaar voor het feestje, maar we hadden een zakje spekjes extra besteld en die is inmiddels al helemaal opgesnoept; ze zijn lekker!!!! Mmmmmm

Sharing is caring!

Laat een reactie achter