LuLu&Gigi JessicaOnline.nl

Make-up voor kleine meisjes

“Het merk Lulu & Gigi  maakt make-up voor kleine meisjes dat eruit ziet als échte make-up van mama!”

Ik was bij een vriendin op bezoek en zij gaf een toilettasje met make-up van haar dochtertje aan Ilse om mee te spelen.
Nou ben ik niet zo enthousiast als het gaat om make-up voor mijn kleine meisje, maar hierover was ik dat meteen wel!image

Ik vind dat we meisjes eerst moeten leren dat ze al perfect zijn, zoals ze zijn.
Ze hebben geen gaatjes in de oren of nagellak op hun vingers en tenen nodig om mooier te zijn. Daarbij komt dat nagellak er na een halve dag al niet meer mooi uitziet en je dan met een chemisch goedje over die kleine vingertjes en teentjes moet om het eraf te halen.

Een tweede aspect is dat make-up voor kindjes vaak echte troep is; voor hun huid én voor je huis. Niet alleen hun gezicht (en dat van hun kleine broertje of zusje en misschien zelfs van jou) maar ook je bank, je muren en vul zelf maar in zitten onder.image

Net als mama
Daar heeft Tammy, de eigenaresse en oprichtster van Lulu & Gigi  iets op bedacht! Ze gebruikt prachtige materialen in originele make-up verpakkingen die lijken op echte make-up, het voelt zelfs hetzelfde! De lippenstift gaat echt omhoog als je er aan draait en de nagellak is op het ontbreken van de vloeistof, niet van echt te onderscheiden.

Ilse speelt heel graag met haar Lulu & Gigi make-up, ook met haar grote nicht van 11 en volgens mij vindt zij het stiekem ook nog fantastisch.

Leuk als cadeau
Je kan natuurlijk in een keer alles kopen, maar hoe leuk is het om voor je verjaardag van iedereen iets te krijgen!? De prijzen van de verschillende items variëren van €3,95 t/m €6,95. Misschien doet Sinterklaas ook nog wel mee met een aanvulling!?  😉image

Tip: Maak een verlanglijstje op www.lijstje.nl met je favoriete kleuren om zo je ideale make-up set samen te stellen!

Vanwege kleine onderdelen zijn de make-up en accessoires voor kindjes vanaf 3 jaar.image

Fotograaf: Patricia van den Boogaart

Sharing is caring!

Laat een reactie achter