Leeg potje van HAK wordt het hoofd van een LEGO poppetje

Ik heb wat gele acrylverf met een paar druppeltjes water in het potje gedaan en toen flink geschud. Het duurde wel erg lang voordat het gedroogd was. Omdat het een beetje bleef plakken heb ik de binnenkant van de pot met mooi goud papier beplakt.

Omdat ik dacht:”Dit moet anders kunnen.” Heb ik een spuitbus met gele acrylverf gekocht. Deze grotere potten heb ik 3x een dun laagje gele verf uit de spuitbus gegeven. Je krijgt een veel mooier en egaler resultaat met minder verf.

Het gezichtje begon ik met zwarte acrylverf te tekenen, maar voor de baard heb ik een dunne watervaste stift gepakt en dat gaat fantastisch!
Dus de tweede, derde, vierde… enz heb ik helemaal met stift gedaan.
Het rood van de mond en de witte tanden en het puntje in de ogen zijn met rode/witte acrylverf gemaakt.

Sharing is caring!

Laat een reactie achter