Altijd op zoek naar nieuwe producten

–>>>Zie onderaan voor de win actie!

Als je regelmatig hier op de site of op mijn socialmedia kanalen meeleest, weet je inmiddels dat ik altijd opzoek ben naar nieuwe producten die ik goedkeur voor Ilse en Eva.

Dat houdt in: geen toegevoegde suiker (voor Eva ook geen zuivel), geen slechte suikervervangers en ook geen andere troep zoals smaakversterkers etc.

Juist omdat het een zoektocht is waar veel tijd in gaat zitten, ben ik JessicaOnline.nl gestart zodat jullie er ook profijt van hebben.

image

Ik liep door de AH en zag in het babyschap dat de letterkoekjes van Goodies vervangen waren door de letterkoekjes van “De kleine keuken”. In eerste instantie was ik wat argwanend, want de AH heeft ook boerderijkoekjes (net als het merk Goodies) en daar zit dan ineens wél suiker in. Dat maakt het allemaal een stuk verwarrender en misleidend.
Ik pak het pak letterkoekjes van De kleine Keuken uit het schap en begin geroutineerd de ingrediëntenlijst te lezen. Met blijdschap constateer ik dat de ingrediënten gelijk zijn aan de letterkoekjes van Goodies en dus ook mijn goedkeuring verdienen.
Een opluchting dat de favoriete koekjes van Ilse en Eva nog steeds te koop zijn bij ‘onze’ supermarkt.

Zo werd het merk De Kleine Keuken bij mij bekend en al snel (dank u Google) kwam ik erachter dat dit Nederlandse merk gerund word door 4 zeer ambitieuze mama’s met dezelfde missie en strenge eisen voor voeding als ik!

image

Ze maken niet alleen koekjes! Ze hebben ook zoet broodbeleg waar ik blij van word. Naast appel/perenstroop zonder suiker* en pindakaas (100% pinda), hebben ze ook een amandelspread (100% witte of 100% bruine amandelen) en chocoladepasta! Ik heb in de afgelopen jaren al een aantal keer zelf chocoladepasta gemaakt, meestal zonder succes volgens Ilse. Het is veel werk en best een kliederboel, dus dat ik nu een potje chocoladepasta kan kopen, vind ik zo’n luxe! En zelfs Ilse vind het hem lekker.

image

Vanaf deze week zijn er 2 nieuwe, zoete broodbelegjes te koop en dat zijn:
-Aardbei-bietjes (Jumbo en Plus markt) en
-Mango-pompoen (Jumbo)
Het smaakt naar aardbei en de ander naar mango, maar stiekem zit je kindje ook groente te eten. Dat is fijn voor de vezels, maar het brengt natuurlijk ook het aantal gram fruitsuikers per boterham naar beneden als je het vergelijkt met puur fruit.
Eva herkent al haar favoriete potje en wijst enthousiast “die die” roepend naar de mango-pompoen als ik boterhammetjes klaar ga maken.

image

Verder maakt De Kleine Keuken ook maaltijden en hebben ze ook vanaf deze week twee hartige tussendoortjes:
-Groentenwolkjes; een soort chipjes (Jumbo en Albert Hein) en
-Toverstokjes; een soort brood/soepstengels** (Jumbo en Plus markt).

-Rozijntjes (Albert Hein)

Ik hoop dat De Kleine Keuken nog heel lang hun assortiment zal blijven uitbreiden en dat alle supermarkten hen, net als ik in hun hart (en winkel) zullen opnemen! 🙂

 

WINACTIE!!!

image

WINACTIE!!!!

Wil jij kennismaken met De Kleine Keuken en deze leuke tas gevuld met de nieuwste producten uit de collectie winnen?

->Like JessicaOnline op Facebook
->Deel mijn Facebook bericht over de kleine keuken
->Schrijf onder mijn Facebook bericht over de kleine keuken de naam en leeftijd van je kindje(s) en dat je wilt winnen!

18 Oktober maken we de winnaar bekend. Het pakket komt via de post bij je thuis.

 

*Vraag eens op het kinderdagverblijf welk merk appel/perenstroop ze hebben, de meesten zijn gemaakt met tenminste 60% suiker!

**Lees de ingrediëntenlijst van witte soepstengels; hierin zit melk en suiker!
De volkoren versie is uiteraard beter, maar ik ga voor deze toverstokjes!

Sharing is caring!

Laat een reactie achter