4 jaar en naar school!

Dit weekend is Ilse 4 jaar geworden en dat betekent dat ik nu een “schoolgaand” kind heb.
Dat is echt wel even wennen! Maar vanmorgen, de eerste dag dat ze een hele dag naar school zal gaan ging helemaal goed.
Gisteravond had ik al de spullen voor het ontbijt, het 10-uur moment en de lunch klaar gezet en we waren om 08:20 op school.

Dat VOORBEREIDING HET HALVE WERK is, schrijf ik hier met hoofdletters!

Broodtrommel
Kennen jullie die kindjes, die ieder jaar of soms vaker een nieuwe broodtrommel hebben? Omdat “Dora” toch niet meer zo in trek is, hebben ze er ineens één van “Frozen” of “My little Pony”! 
Dat dat niet fijn voor je portemonnee is, is 1, maar dat het niet goed voor het milieu is en absoluut niet duurzaam dat is nog veel belangrijker!
Je wilt je kind toch niet de gebruiken van een ‘wegwerpmaatschappij’ aanleren? Daar heeft het Nederlandse merk Orange Rebel iets op bedacht!

De broodtrommel, snackbox en beker van dit merk heeft een dubbele bodem in de deksel waar je zelf je plaatje in kan schuiven. Zo maak je nog eens een eigen en zeer persoonlijke trommel waar je de blits mee kan maken!

Je kan natuurlijk helemaal los gaan op het ontwerp in een ontwerp programma (zoals ik gedaan heb), maar je kan ook een leuke template op de website van Orange Rebel kiezen, personaliseren met tekst of foto en printen.

image

Op mijn telefoon heb ik een programma dat heet: “Pic Collage” en daarmee heb ik de foto’s van Ilse bewerkt.
Ik heb gegoogeld op “Frozen-png” dat betekent dat ze op een transparante achtergrond staan en je ze dus op je eigen foto kan plakken. Nu lijkt het alsof Sven met Anna, Christof en Olaf op zijn rug echt voorbij rennen in de foto van Ilse. En als ik Ilse binnenkort wil verrassen met een nieuw plaatje, gooi ik deze niet weg, ik bewaar ze om wat vaker af te wisselen en zo krijg ik in een envelopje een leuke voorraad waar we uit kunnen kiezen.

image

De Inhoud van de trommel
De Inhoud van de trommel is natuurlijk nog veel belangrijker! Doordat de trommels van Orange Rebel verdeeld zijn in verschillende vakjes kan je een gevarieerde en verassende trommel samenstellen.

Het is voor mij nog even aftasten hoeveel ik mee moet geven, maar deze trommels (met uitneembare tussenschotjes) dagen je wel uit om creatief te zijn, je wilt natuurlijk in ieder vakje iets anders stoppen! 🙂
Vandaag zit er in:
-Een volkoren Cracotte (zie stukje hieronder)
-Een Mandarijntje
-Een noten smeltboterham met geitenkaas met Italiaanse kruiden (heeft Ilse zelf uitgekozen bij de kaasboer)
-5 aardbeien en
-7 kleine tomaatjes
In de beker zit gewoon kraanwater.

Bij het snackboxje zit een vorkje en dat vindt Ilse zo leuk, voor haar voelt het dan alsof ze gaat picknicken en dat is één van onze favorieten vrijtijds bestedingen! 

image

WIN ACTIE!!!

Wil jij ook zo’n gave lunchset bestaande uit een broodtrommel, beker en snackbox winnen?

image

Ik mag een hele set in de kleur Lime groen twv: €18,95 weggeven!

Wat moet je doen?
Like Jessica Online op FaceBook (@jessicamendels volgen op Twitter en Instagram in ook leuk)
-Deel mijn bericht “4 jaar en naar school” over de lunchboxen op Facebook
-Schrijf de naam van je (klein)kind en zijn/haar leeftijd onder mijn bericht “4 jaar en naar school” over de lunchboxen op Facebook.

Dinsdag 8 november trek ik een winnaar!

Sharing is caring!

Laat een reactie achter