secrid JessicaOnline.nl

Secrid

Nu onze pinpassen contactloos kunnen betalen en we ook een ov-chip bij ons hebben met datzelfde systeem, is het noodzaak geworden om onze passen beter weg te stoppen. Te beschermen tegen “contactloos-diefstal”.

Sinds een paar weken heb ik mijn pasjes in de Secrid zitten. Ze zitten veilig in een aluminium hoesje en met 1 duimbeweging druk ik ze er uit om in de tram in te checken of een betaling te doen.

Deze mooie mapjes worden in de regio van Den Haag, Vlaardingen en Leiden gemaakt. In Nederland dus! Het meeste werk word verricht door mensen van de sociale werkplaats. Dit is een stukje Nederlands vakmanschap waar ik als Nederlander trots op ben!

En weet je wat nou leuk is?!? Ik mag er één weggeven!

secrid JessicaOnline.nl

Win actie! (Gesloten 13-12-’16)

Namens Brabants lederwarenhuis mag ik 1 gepersonaliseerd exemplaar weggeven aan één van de bezoekers van JessicaOnline.nl.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Like JessicaOnline op Facebook
    (en Brabant legerwarenhuis 🙂 )
2. Deel het Facebook bericht over deze winactie.
3. Schrijf je naam (of voor wie je hem wilt winnen) onder het bericht over deze     winactie.

Dinsdag 13-12-16 trek ik een winnaar.

Gratis laten graveren

Heb je niet gewonnen en wil je er toch één kopen of heb je er al één? Kom 17 december tussen 09:00 en 17:00 langs in de winkel van Brabants Lederwarenhuis op de Frederik Hendriklaan 235 in Den Haag om Gratis je Secrid te laten graveren. Dat kan met de lederen en metalen versies!

Ik ga ook even langs om een mooie spreuk op mijn Secrid te laten zetten!

secrid 21-12-17 JessicaOnline.nlsecrid 21-12-17 JessicaOnline.nl
Sharing is caring!

Laat een reactie achter