Suikervrije winegums van Red Band

Vandaag was ik weer eens op zoek naar “Nog door mij te ontdekken, suikervrije lekkernijen” en vond in het gewone snoepschap deze suikervrije winegums van Red Band. Ik kocht de drie zachte varianten en ben thuis meteen gaan proeven.

Ze zijn super zoet! Ik ben het echte, zoete snoep natuurlijk volledig ontwent en gok dat deze snoepjes op smaak zijn van de andere producten van Red Band. En dus niet onderdoen voor de winegums mét suiker.

De gebobbelde, niet gladde roze versie vond ik zelf te zoet, maar de andere twee zijn een welkome aanvulling in onze snoepkast.
Omdat ze gezoet zijn met oa. Maltitolstroop zijn dit niet de snoepjes waar ik een dansje van maak in het gangpad van de supermarkt en we houden het ook gewoon bij af en toe 1 snoepje. Maar toch vind ik het leuk dat ik ze nu ontdekt heb omdat het een leuk alternatief biedt voor de kindjes die al helemaal verslingerd zijn aan suiker en op deze manier, zonder aan een andere smaak te moeten wennen toch van een suikervrij snoepje kunnen genieten.

Sharing is caring!

Laat een reactie achter