Fruit Funk JessicaOnline.nl

Snoepjes van FruitFunk

Ik haalde Ilse uit school en terwijl zij nog even het klimrek op dook, zat ik te genieten van het winterzonnetje op een bankje.
Naast mij gaf een moeder haar dochter een zakje snoep, mijn aandacht is meteen getrokken en met één oog probeer ik van achter mijn zonnebril te zien wat deze moeder haar dochter geeft.
Ik hoor haar zeggen:” Het zijn bananen snoepjes.” Ik zie een Minion op het zakje staan en in groene letters:” 100% made from FRUIT”.
Mijn gefakete bescheidenheid is in één klap verdwenen en ik kan nog net vragen of ik even op de verpakking mag kijken voordat ik het zakje al in mijn handen heb.

In mijn handen ligt een verpakking waar het snoepschap mee vol ligt (veel kleur, bekende kinderhelden en zeer aantrekkelijk) en waarover ik meestal al meteen aan Ilse kan melden dat we dat niet mogen omdat er suiker in zit. Ik lees de ingrediënten:
Geconcentreerde perenpuree, geconcentreerde appelsap, bananenpuree, geleermiddel:pectine, citrusvezel, natuurlijk’s aroma’s. 

image

Dit is dus een ontdekking waar ik een innerlijk vreugdedansje van maak!
Ik begin te zoeken op google en kom er achter dat FruitFunk drie verschillende smaken/soorten snoepjes hebben in drie verschillende verpakkingsthema’s waaronder FROZEN!!! Nu kan de vlag uit, hang ik de slingers op en verzin ik een reden om uit te delen, want dit vind ik toch wel echt heel feestelijk.

image

Deze snoepjes bevatten suikers, waarom zijn deze producten dan verantwoord en maken ze mij zo blij?
Het gaat hierbij niet om toegevoegde suikers. Deze producten bevatten enkel suiker dat van nature voorkomt in fruit. In tegenstelling tot regulier snoepgoed, bevatten de fruitsnoepjes van Fruitfunk voedingsvezels die ervoor zorgen dat de natuurlijke fruitsuikers langzamer opgenomen worden door het lichaam. Het gevolg hiervan is dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft en de vezels een bijdrage leveren aan de verzadiging.

 

WinActie!!!

Omdat ik zo enthousiast ben over dit merk en zou willen dat veel meer ouders en kinderen kennismaken met dit merk. En het een vaak gekozen traktatie zal worden thuis en op school (uitdelen op je verjaardag) hebben we een winactie.

Wil jij een kennismakingspakket met verschillende smaken winnen?
-Like JessicaOnline op Facebook (Ook leuk als je Fruitfunk een like geeft)
-Deel het bericht over Fruitfunk dat op JessicaOnline (fb) staat en
-Schrijf de naam van je kind en waar hij/zij fan van is: Cars, Frozen of Minions onder het bericht over Fruitfunk op de facebookpagina van JessicaOnline.

30-01-17 maak ik de winnaar bekend.

image
Sharing is caring!

Laat een reactie achter