Jessica Mendels cowgirl

Eigenlijk ben ik een cowgirl

“Ik had geboren moeten worden in het ‘Wilde Westen’, zodat ik iedere dag op mijn cowboyboots, die dan gewoon boots heten, kan lopen met mijn cowboyhoed op om me te beschermen tegen de zon en vliegen als ik op mijn paard rij.”

Ik hou van de muziek, ik hou van de geur van hout en leer, ik ben gek op cactussen (niet alleen omdat ze minimale verzorging nodig hebben). Ik vind het fijn dat ik mijn haar niet hoef te doen als ik mijn hoed op zet en dat niemand raar opkijkt als ik die hoed draag. Ik vind het heerlijk om tegen iedereen “howdy!” te zeggen en ik zou het liefst vaak heel vaak mijn cowboy boots dragen!

Dat laatste kan natuurlijk gewoon en dat doe ik ook… als geen Skechers draag, draag ik één van mijn favorieten paar cowboy laarzen. Onlangs ik heb ik een prachtig nieuw paar bemachtigd met de naam:”Plain Jane”.
Wat eigenlijk ‘Grijze muis’ betekent, maar ik denk dat de makers van deze laarzen ze zo genoemd hebben omdat de boots geen ‘zogeheten opsmuk’ hebben.
Dat hebben ze ook niet nodig! De Plain Jane van Boots by M zijn gemaakt van zo mooi leer, op een tijdloze leest dat ze altijd en overal bij gedragen kunnen worden!

Dit zijn ze:

image

Lot Philipsen

Nu ze onder mijn kapstok staan, neemt de geur van dit net gevormde leer me mee naar alle vakanties die ik met mijn ouders en zus in the USA doorbracht.
“I love it!”

Dat ik een echte fan ben van de laarzen van Marian, de eigenaresse van “Boots by M” wil ik jullie graag in de volgende foto’s laten zien:

image

Nico Basten

Dit was de uitnodiging voor onze bruiloft:
“Mister Miller and Miss Jessie’s Weddingparty”

image
image

Ook tijdens de opnames van Campinglife gingen er wel twee paar mee. Meestal was het genadeloos warm, maar als de activiteit vereiste dat ik een spijkerbroek moest dragen, combineerde ik daar heel graag mijn Cowboylaarzen bij. Ze staan trouwens ook geweldig onder een jurkje!

image

Nico Basten

Voor onze bruiloft liet Marian van Boots by M deze laarzen met de P van Paul en de J van Jessica voor mij maken in Amerika. En als extra verrassing kreeg ik ze niet alleen in het wit met grijs, maar ook nog in het beige met grijs!

image

Zie hier onder een jurkje in het beige en grijs.

En mijn nieuwste aanwinst zijn deze bruine, hoge Plane Jane’s:

image

Lot Philipsen

En omdat ik het heel gaaf zou vinden dat jullie net zoveel plezier kunnen beleven aan deze laarzen als ik, heeft Boots by M een kortingscode gemaakt voor alle lezers van JessicaOnline.nl!

Wil jij ook zo’n prachtig paar laarzen hebben?
Vul in de webshop de code:”Jessica” in en ontvang meteen €30,- korting!

Stuur je me een foto dat je ze draagt als je ze gekocht hebt?!?

Liefs Jessica…

 

Foto’s Plaine Jane: Lot Philipsen

Foto’s van de bruiloft, de uitnodiging en de eerste foto: Nico Basten 

Sharing is caring!

Laat een reactie achter