JessicaOnline.nl Love my veggies

Muesli voor de kleintjes

Al eerder schreef ik over Love my Veggies en een aantal van hun producten. De mini muesli lukte niet direct om aan Eva te geven.
Ik probeerde het in soja yoghurt (vanwege haar koemelkallergie), en dat weigerde ze te eten. (Onlangs zijn we er achter gekomen dat ze ook een soja allergie heeft! Dat is best ironisch als dochter van De Vegetarische slager. Gelukkig weten we nu waar ze nog altijd die buikpijn van had en dus is ook soja van het menu geschrapt voor haar.)

Dan zat ik nog wel met een open zakje mini muesli.

Ik besloot het gewoon zo in een schaaltje aan haar te geven en wat denk je? Met een soort spinnend geluid van genot zit ze haar (best droge) muesli, met fruit en groente, te eten! Nog een bijkomend voordeel; ze drinkt er aardig wat water bij om de boel weg te spoelen.
Om het nog voedzamer te maken doe ik er ook een paar, met de vijzel, fijngemalen noten doorheen. Ik geef/neem het (bij voorkeur ;-)) mee naar de crèche, speeltuin of het strand, want het geeft wel wat rommel als een nog-geen-twee-jarige met een lepeltje droge muesli eet. Hahaha.

Inmiddels staat de 3e zak open en wil ook Ilse een klein potje muesli mee naar school in haar broodtrommel, ik kan dus met breed draagvlak dit product aanbevelen!

Liefs Jessica…

Sharing is caring!

Laat een reactie achter