Bijna suikervrij zomerfeest

Bijna suikervrij zomerfeest

Om ons voornemen een gezonde school te worden alvast een beetje te introduceren en ouders te inspireren hoe het ook suikervrij kan, stond ik op het zomerfeest met een heus “JessicaOnline-kraampje”.
Daar verkochten we suikervrije snoepjes van Fruitfunk en Fruitbowl, suikervrije limonade van Karvan Cevitam, rozijntjes van de kleine keuken, repen van Nakd en spekjes & ijsjes van Slipmie.

Naast een bar waar wel suikerhoudende drankjes geschonken werden, een hotdogstand, een poffertjeskraam en een suikerspinmachine, waren wij het  enige snoepkraampje. En we waren helemaal uitverkocht!
De kinderen hebben gesmuld en bleven langskomen om hun bekertje gratis bij te vullen met limonade 😀

Wat mij betreft is de toon gezet en staat er volgend jaar bij de poffertjeskraam, naast de poedersuiker een knijpfles honing of agavesiroop, laten we de suikerspin en ranja achterwege en kopen nog meer JessicaOnline-GoedGevonden-Suikervrij-Snoep in!

In de kraam had ik ook een map liggen met traktatie ideeën, die map is nu ook digitaal toegevoegd aan JessicaOnline.nl en nog leeg. Ik ga hem proberen zo vol mogelijk te maken, maar jullie kunnen me daarbij helpen! Heb je een geweldige, suikervrije traktatie gemaakt? Mail me een foto en korte uitleg/beschrijving hoe je het gemaakt hebt! Ik vul de rubriek graag met jullie ideeën, zo maken we alle scholen gezond! info@ JessicaOnline.nl

Sharing is caring!

Laat een reactie achter