jessicaonline fruit funk minions

Traktatie kopen

Je hoeft natuurlijk een traktatie niet altijd zelf te maken. Soms is daar tussen werk, feestje plannen, sport en school geen tijd voor. Zorg dan dat je wel iets lekkers én verantwoordst koopt! Tips daarvoor vind je bij Goed Gevonden op deze site. Ilse deelde een keer deze zakjes met appelsnoepjes van Fruit Funk uit. In dit geval met een kaartje eraan om een beetje reclame voor onze site te maken, maar dat kan natuurlijk ook een gezellig strikje, ballon of een ander kaartje zijn. En bij heel weinig tijd helemaal niks. De zakjes zijn al leuk genoeg en ik kan je vertellen dat de snoepjes heerlijk zijn!

 

 

Heb jij een leuke en suikervrije traktatie gemaakt? Mail me een foto en korte beschrijving van hoe je hem gemaakt hebt, dan voeg ik hem toe aan deze site! Info @ JessicaOnline.nl

Sharing is caring!

1 comment

[…] Deze uitdeelzakjes zijn ook leuk voor een traktatie. […]

Laat een reactie achter