limbo

Een moderne “Freakshow”

In de knusse zaal van Boom Chicago aan de Amsterdamse Rozengracht zaten Paul en ik aan een tafeltje om naar de show: LIMBO te kijken.

De setting deed me denken aan de vele shows die ik met mijn zus en ouders in Amerika gezien heb. Stoelen, maar ook met tafeltjes tussendoor en Engels sprekende ‘waiters’ die tijdens de show kwamen vragen of we wat te eten of te snacken wensten.

Foto: Che Chorey

In het midden een rond podium en daarachter stond de band. Nouja, eigenlijk waren alle artiesten ook muzikanten en andersom. De show begon met een slangenman. Een zeer gespierde slangenman, alle performers waren trouwens zeer prettig voor het oog! 😉

Het meisje met de hoepel speelde ook accordeon en de slangenjongen saxofoon, de vuurspuwende dame deed de geluidseffecten bij andere acts en zo hadden alle artiesten meerdere aandelen.

De muziek kan ik met niets anders beschrijven, een heel eigen sound welke de acts naar een hoger niveau bracht.
De combinatie van deze eigen, gave muziek met de lichteffecten en de ‘circusacts’ zorgde voor een fantastisch geheel.

Als ik het kort zou moeten samenvatten, zou ik het een “Moderne Freakshow” noemen.

Een aanrader om deze zomer naartoe te gaan!
Ook met kinderen vanaf een jaar of 6.

“LIMBO The Greatest Party Between Heaven & Hell” is in Nederland te zien t/m 06 Augustus. Kaarten vanaf €18,50

Diner and a show?

Na afloop van de show liepen we naar de overkant. Daar zit een Latijns Amerikaans restaurant: “Salmuera”. We werden verrast door de fantastische entourage en hebben heerlijk, puur gegeten. Suikervrij en als je geen kaas en zure room etc. besteld ook zuivelvrij.

 

 

Sharing is caring!

Laat een reactie achter