Stevia druppeltjes

Stevia druppeltjes

Als je mijn recepten leest, kom je vaak ‘stevia’ tegen.
Vaak noem ik ook stevia met een smaakje, bijvoorbeeld vanille of kaneel.
Dan heb ik het over deze flesjes van Green Sweet Stevia.
Het zijn extreem zoete druppeltjes met het extract van de steviaplant, deze zoetstof bevat 0 calorieën en heeft geen effect op de suikerspiegel. Aan deze flesjes is ook een natuurlijk aroma toegevoegd waardoor ze geweldig te gebruiken zijn als ‘limonade’.

Eén druppeltje op een glas water en je hebt ineens appel- of bosbeslimonade! Thuis noemen wij dat water met een druppeltje, Ilse gaat meestal voor een fruitsmaakje, maar mijn neefje en nichtje (puber en pre-puber) experimenteren er wild op los! Bijvoorbeeld karamel en chocolade door elkaar, dat vind ik zo prachtig om te zien!

De druppeltjes zijn ook erg lekker om van wat fruit en koude thee, ijsthee te maken. Heerlijk met dit zomerse weer!
Ik heb alle smaaktjes nu in huis en ze staan mooi op een rij in de koelkastdeur, daar word ik nou blij van! 🙂

Stevia druppeltjes2

Stevia zoetstof is een natuurlijke zoetstof afkomstig van de Stevia plant, een kruid afkomstig uit Zuid- en Centraal Amerika. Thans wordt de plant voornamelijk gekweekt in Paraguay, Brazilië en China. Stevia zoetstof bevat geen calorieën, geen suikers en heeft een glycemische index van nul en is daardoor erg geschikt als vervanger van suiker.
Bron: www.Greensweet-stevia.nl

Deze druppeltjes bij jou in de buurt kopen?
Kijk even op: http://www.greensweet-stevia.nl/c-3221713/verkooppunten/

Sharing is caring!

2 comments

[…] Optioneel 10 druppeltjes vloeibare stevia […]

[…] ml havermelk 200 gram speltbloem 3 eieren 1 theelepel vanille ecstract 8 druppeltjes Stevia (met vanille aroma) 1/2e theelepel bakpoeder 1/2e theelepel zout Icing van Green Sweet Stevia Flora Plant vegan […]

Laat een reactie achter