jessicaonline.nl Geertje01

Boerderij het Geertje

De route er naartoe (na het verlaten van de snelweg) vind ik altijd al zo leuk! Weilanden met jonge kalfjes, gezellige boerderijen met een stalletje groenten langs de weg. Meer heb ik niet nodig om al meteen het gevoel te hebben dat ik op vakantie ben.

Boerderij het Geertje is voor de meeste mensen met kinderen die in de omgeving wonen wel een begrip, zoals de geitenboerderij in het Amsterdamse bos bijvoorbeeld. Maar toch wil ik deze locatie zeker niet overslaan in #DeHortOp voor iedereen die het nog niet kent:

Boerderij het Geertje3

Het Geertje is een geitenboerderij waar je voor €1,- een kaartje kan kopen om op een pony te rijden, een bakje bix kan kopen om de geiten te voeren, een flesje melk kan kopen om de baby geitjes te voeren en voor €7,50 een uur een roeiboot kan huren. (Er zijn ook kano’s te huur kijk voor alle actuele prijzen op hun website.)Boerderij het Geertje2

Daarnaast zit er op het terrein een leuke boeren winkel, een wilde bloemenpluk route, een paar speeltuintjes en een restaurant met terras.
Alle ingrediënten om je een flink aantal uur op vakantie te voelen!
En over vakantie gesproken, ze hebben ook nog een kampeerveld dus als je van wat verder komt (of niet) is het ook fantastisch om hier je tent op te zetten voor 1 of meerdere nachten!

Ik verwacht dat wij deze zomer wel vaker dan vandaag Het Geertje zullen bezoeken!
Geerweg 7
2381 LT
Zoeterwoude
Zuid-Holland  

Sharing is caring!

Laat een reactie achter