JessicaOnline.nl Vakantiekalender

Vakantie Kalender

Wij blijven deze eerste zomervakantie van Ilse thuis. Althans, we hebben geen vakantie geboekt om ergens anders een week of langer te blijven slapen. Maar we blijven natuurlijk niet thuis thuis…. hahaha.

Omdat er zoveel leuke dingen te doen zijn en zoveel lieve vrienden te bezoeken, maakten we een vakantiekalender. Voor jullie heb ik een digitale versie gemaakt voor de maand juli, maar wij hebben gewoon een A3 vel gepakt en die in 6×7 vakanties verdeeld.

Zodra we een plan of afspraak gemaakt hebben, schrijven we hem samen op de kalender in het juiste vakje.

Buitenlands eten

Daarnaast bedacht Paul dat het leuk was om eens eten te maken en proeven uit andere landen. Dus deden we het volgende:

Geblinddoekt mochten we om de beurt een land aanwijzen op de wereldkaart. Dat deden we 6x zodat we voor iedere vakantieweek een land als thema hebben. De eerste week was het Griekenland en dus hebben we de Griekse vlag getekend, hebben we pitabroodjes gemaakt (met vegetarische kip Grieks gekruid) en zijn we zaterdagavond bij een Grieks restaurant gaan eten.

De volgende landen staan nog op ons lijstje:
Botswana, Canada, Rusland, Indonesië en Brazilië!
Gelukkig houdt Paul ook wel van een culinaire uitdaging, maar een restaurant vinden met een Botswaanse keuken zal nog moeilijk worden! 🙂

Sharing is caring!

Laat een reactie achter