Ice Crime

Wat een feest! Schepijs zonder suiker en niet knoerthard, maar heerlijk luchtig en makkelijk omschepbaar!

Ze hebben grote (familie) bakken van 2,5e liter in handige gastronormbakken, dus als je een ijssalon hebt en graag een smaakje suikervrij aan je assortiment wilt toevoegen, dit is een aanrader! En wij juichen het toe!
En de bekertjes die ik in huis heb, zoals hier op de foto, hebben een inhoud van 120 milliliter.

Beide maten zijn in vier smaken beschikbaar: Vanille, chocola, aardbei en mokka. We hebben chocola en vanille nu geprobeerd en beiden zijn zo lekker dat je het bekertje wilt uitlikken 🙂
In het dekseltje zit trouwens een klein lepeltje waardoor deze ijsjes overal ter plekken gegeten kunnen worden en ook zo op de ijskaart van iedere speeltuin, snackbar, dierentuin, kantine of strandtent kunnen!

JessicaOnline.nl Future Icecream 01

Actie!
Zet deze ijsjes op je kaart en wij komen snel een ijsje bij je eten! En schrijven een verslag in de rubriek #DeHortOp!
😉 Moet je het me wel even laten weten.*

Nog een leuk #Weetje over Stevia, de zoetmaker van deze ijsjes:
“Nog meer goed nieuws voor de lekkerbekken onder ons, want het ijs van Ice Crime is niet alleen goed voor de lijn,
maar biedt nog tal van andere voordelen. Zo helpt de aanwezige hoeveelheid stevia in het ijs de bloeddruk en cholesterol te verlagen, je hebt geen last meer van een zware maag of opgeblazen gevoel en het is bovendien nog eens lief voor de huid!
Kortom, een wonderlijk alternatief voor suiker.”

Waar te koop?
Deze ijsjes zijn te koop bij Makro in een multipack per 4 cups, van iedere smaak 1. Verder is het te koop bij speciaal zaken als Landmarkt of gespecialiseerde home service bedrijven als IJskoud Moerenhout.

Horeca ondernemers kunnen het kopen bij Hanos, Sligro, Bidfood Deli XL, Hoka, Rust, van Doorn, leden van Horeca en leden van VHC.

*Eerste 3 reacties, binnen een straal van 40 km nog deze zomervakantie en anders duurt het misschien iets langer voordat we komen…

Sharing is caring!

1 comment

Bedankt voor de tip, ga ik zeker proeven! Deze is ook lekker om te proberen :). Ook op basis van Stevia en erg lekker: https://qsta.nl/nl_NL/p/nick-s-icecream-cookie-dough-8x473ml/3480/

Laat een reactie achter