Lansingerland krankt JessicaOnline.nl

JessicaOnline.nl #DeHortOp in het nieuws

Met vier vriendinnen en zeven kinderen was ze vorige week in De Kievit. “We zaten rustig op een plaid wat te eten en drinken toen er werd omgeroepen dat iedereen het zwembad uit moest vanwege het naderende onweer. Daar begon de discussie. ‘We moeten in de auto schuilen’. ‘Nee, we gaan ergens anders heen. Mijn app zeg dit, de mijne dat’. Ikzelf vond het zonde om ergens anders heen te gaan. Misschien duurde de bui niet langer dan 10 minuten. Konden we daarna weer spelen. Volgens een vriendin kon het wel 2 uur duren.”

In de bui reed ze Eva in kinderwagen onder de dichtstbijzijnde boom en rende naar de autobandenschommel waar Ilse nog in haar eentje zat te gillen. Met haar naar de boom waar al haar vriendinnen en dochters onder zaten. In een bolderkar, onder een picknickkleed met plastic onderkant, dus redelijk waterdicht. Voor een paar minuten zat het gezelschap daar best goed.

Doorweekt
Tegen de kinderen werd gezegd dat het een avontuur was. Ze waren echte Hollandse kampeerders die niet zouden smelten. Er werd gezongen. Totdat het onder de boom niet meer droog bleef en een sprei over kinderwagen als tentje het ook niet hield. Er zat niet anders op om door de regen naar een betere beschutting te rennen. Doorweekt bereikte ze de houten overkapping aan de zijkant. “Ik moest zo lachen, maar zag niets meer van de make-up, haarproducten en zonnebrand die door de regen mijn ogen instroomden”, aldus Mendels.

Kistje tomaten
“Mijn vriendinnen en hun kinderen waren er klaar mee en dropen af naar huis. Mijn kinderen waren nog lang niet uitgespeeld en hebben nog gezwommen en gespeeld in de waterspeeltuin. Op de terugweg hebben we een kistje tomaten gekocht bij het kraampje waar mijn vader in zijn clownsbus zo vaak voor mij gestopt is. Het was een zeer geslaagde vakantiedag in Berkel!”

 

Sharing is caring!

Laat een reactie achter