Tante Toos Suikerloos

Matties

Tante Toos suikerloos, zoals ik wel eens genoemd word, is een heus echt merk! En het is niet van mij, maar jullie snappen dat ik het wel (voor jullie) getest heb! 🙂 Tante Toos, maakt Matties zoals we vroeger “zure matten” aten, maar dan 100% JessicaOnline proof en dat betekent zoals jullie weten: zonder suiker en andere ellendige toevoegingen.
De matties zijn gepureerd fruit wat op lage temperatuur gedroogd wordt zodat alle vitamine en mineralen bewaard blijven. Deze matties kan je onder het kopje snoep noteren, maar door de bereiding van de ingrediënten ook onder je “twee stuks fruit” die je per dag moet eten.

image

De matties zijn er in de volgende vier smaken: Mango, framboos, appeltaart en aardbei.
Doordat het fruit gewoon gepureerd wordt en er verder weinig mee gebeurd, is tante Toos afhankelijk van de smaak van het fruit. Het framboosrolletje dat ik proefde, was een beetje zuur en de meisjes waren niet gecharmeerd van de pitjes. De mango en aardbei vielen bij de dames des te meer in de smaak! 🙂
De appeltaart is mijn favoriet; net even anders dan anders en dat kan ik wel waarderen! Bovendien is het met de toevoeging van kaneel voor mij een echte traktatie, want kaneel maakt van alles een taartje 😉

image

Ik kocht de matties bij de Vegetarische slager op het Spui in Den Haag, maar zoek je een verkooppunt dichterbij je huis in de buurt, klik dan hier.

Sharing is caring!

Laat een reactie achter