JessicaOnline.nl Mibo Sandals uit Menorca

Spaanse stappers

De eerste dag na de zomervakantie. Ik vond het best zwaar, niet alleen vanmorgen toen ik mijn bed uit moest en met een vrolijke noot de kindjes probeerde te mobiliseren om zich aan te kleden, tanden te poetsen enfin, de hele riedel.
Maar ook de afgelopen dagen… ik had een soort gevoel van het naderende einde van een vakantie waarop je hele leuke nieuwe vrienden hebt gemaakt en waarvan je weet dat je afscheid moet gaan nemen.
We hebben de afgelopen zes weken zo’n fijne tijd gehad! Leuke uitstapjes gemaakt, heerlijk gelummeld, veel geknuffeld en zoveel tijd voor elkaar gehad dat ik gisteravond moeite had om in slaap te komen.

Maar zo’n nieuw schooljaar geeft ook weer nieuwe energie en inzichten. De meiden zijn beiden behoorlijk gegroeid de afgelopen weken en Ilse paste heel veel kleding en schoenen niet meer. Een mooi moment voor een nieuw schoentje, ik beloof jullie dat we nog heel mooi weer gaan krijgen tot aan de herfstvakantie! En deze Spaanse sandaaltjes, gemaakt van gerecyclede autobanden, kunnen nog volop gedragen worden.

Wij zijn nog niet naar het buitenland op vakantie geweest deze zomer, dat hebben wij nog in het vooruitzicht. Maar voor deze Mibo Sandals uit Menorca hoefde wij ook het vliegtuig niet in, zelfs niet de auto of fiets.
Je kan ze gewoon in Nederland online bestellen, en vanaf twee paar worden ze al gratis thuisbezorgd!

Ze hebben ze ook in “grote mensen” maten 😉

Als jij ze ook hebt of besteld, deel je dan een foto met me?
Liefs Jessica…

Sharing is caring!

Laat een reactie achter