JessicaOnline.nl Taart van Vilt

Taart van vilt

Als je jarig bent, trakteer je. Dat is een Nederlandse traditie en dat vinden we ook heel leuk, ik ook!
Maar wie zegt dat je altijd iets moet uitdelen wat je kan opeten? Daar mag je toch ook best origineel mee omgaan?

Op de basisschool is trakteren een hele happening, de jarige krijgt een hoed, wordt toegezongen, mag uitdelen, twee vrienden/vriendinnen uitkiezen die mee mogen langs de andere klassen om ook die juffen en meesters iets te trakteren en dan krijgen ze ook nog van alle juffen en meesters een kaart of sticker.

Ook op de crèche word er een echt feestje gemaakt van trakteren en daar doen we graag aan mee. Aan de kindjes deelde Eva stoplicht-ijsjes uit en voor de juffen en meester hadden we deze geweldige taart van vilt. Handgemaakt!
Maar niet door mij 😉 ik bestelde 8 puntjes (á €2,50) bij Zus en Ko waar je terecht kan voor heel veel handgemaakte cadeautjes zonder dat je heel handig hoeft te zijn en het veel tijd kost. 😉

Aan iedere punt bonden we een touwtje met een persoonlijk, handgeschreven kaartje om te bedanken voor de fijne tijd (Eva gaat nu ze 2 jaar is naar een nieuwe groep).
De taartpuntjes kunnen gebruikt worden als speldenkussen, maar er kan natuurlijk het beste mee gespeeld worden. Thuis of in de poppenhoek van de crèche.

Sharing is caring!

Laat een reactie achter