Ilse krijgt Peppa Big ijsvormpje

Op Schiphol kreeg Ilse een leuk Peppa Pig tijdschrift met spelletjes, kleurplaten en opdrachten. Als extra ‘gift’ zat daar een leuk ijsvormpjes bij en daar was ik zo blij mee! Ik besefte me namelijk op dat moment dat ik de ijsvormpjes vergeten was in te pakken! ?
Daar kwam ik nu dus mooi mee weg, want als moeder van kindjes die geen suiker, melk en soja mogen, is een bezoekje aan de ijsboer op vakantie geen optie.

Het ijsje dat je met dit vormpje maakt is groot genoeg voor twee kleine meisjes om te delen. De een krijgt de het hoofd en de ander de jurk met het stokje ?? en de volgende dag andersom.

De eerste dag maakte we een ijsje van verse jus d’orange.
De tweede dag van appelsap en deze is gemaakt van een bananen/aardbei knijpfruitje. Een blender of staafmixer heb ik niet bij me hier in Spanje, dus maak ik het mezelf op die manier wat makkelijker. Zodra het ijsje op is, vul ik het vormpje meteen weer voor de volgende dag.

Sharing is caring!

Laat een reactie achter