Zachte handen en voeten

Als we op vakantie gaan probeer ik altijd zo ligt mogelijk te pakken. We mochten dan wel allemaal 20 kg aan baggage meenemen, maar Ilse en Eva dragen die koffers niet zelf dus we moeten het toch met zijn tweetjes (of Paul allen ;-)) moet kunnen dragen.

Maar als je op vakantie bent, wil je natuurlijk niet ineens minder goed voor jezelf zorgen, in tegendeel!

Normaal gebruik ik de handcrème en de allerbeste voetcrème die er is van Trind, maar omdat ik die in grootverpakking op mijn nachtkastje heb staan was het geen optie die mee te nemen.
Dit masker van Dr. van der Hoog om mee te slapen bracht de oplossing! Om de drie/vier dagen deed ik het op mijn gereinigde gezicht om mee te slapen, maar iedere avond smeerde ik het op mijn handen en voeten, met succes!
De hele vakantie poezelig zachten handen en voeten :-).

Heb jij ook tips om jezelf wel lekker te verzorgen op vakantie, maar niet met een koffer vol producten op reis te gaan?

Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter!
Liefs Jessica…

Sharing is caring!

Laat een reactie achter