Sinterklaasmuziek

In huizen Bom/Mendels zijn wij fan van Sinterklaas, bij ons thuis was dat al de fijnste (en voor mijn vader Clown Johnny Mendola ook zakelijk de belangrijkste) periode van het jaar. Maar volgens mij hebben Ilse en Eva de liefde voor Sinterklaas dubbel en dwars overgenomen! Ilse wil het hele jaar geschminkt en verkleed als Piet door het leven en Eva wil de hele dag door dat we Sinterklaas liedjes zingen of opzetten.

Nou vind ik de Sinterklaasliedjes ook heel leuk en gezellig, maar het eeuwige kinderkoortje word ik na 2x repeat wel een beetje zat.
Daarom besloot ik vorig jaar op zoek te gaan welke artiesten die ik leuk vindt, misschien ook wel een Sinterklaas cd opgenomen hebben.

Dit is mijn persoonlijke top 3!
1. Snelle Piet ging uit fietsen van Mathilde Santing
2. Sinterklaasfeest met VOF de Kunst en
3. Pepernotenpret van Dirk Scheele

Wat is jouw favoriete Sinterklaas cd?
Laat het me weten via Facebook, Instagram of Twitter!

Liefs Jessica…

Sharing is caring!

Laat een reactie achter