voedingswaarden speculaas jessica en victor

Geen stuiterende kinderen!

Sinterklaas heeft Jessica gevraagd om 5000 volkoren speltspeculaasjes zonder zuivel en zonder geraffineerde suiker te maken. Sinterklaas zag het recept op www.JessicaOnline.nl staan en wil ze graag uitdelen tijdens de intocht. Jessica kan dat niet alleen en kreeg hulp van Bakkerij Victor Driessen. Hij heeft het recept geperfectioneerd en zal zorgen dat zaterdag 18-11-’17 5000 speculaasjes beschikbaar zijn voor de intocht in Den Haag.

Ga je in Den Haag naar de intocht kijken? Kijk dan uit naar de bakfietsen van Jessica en Victor!illie billie bakfiets JessicaOnline.nl
De speculaasjes zijn nu per pakjes voor € 3,95 te koop in Bakkerij Victor Driessen. Op vertoon van je JessicaOnline-kleurplaat krijg je bij aankoop van een product in de winkel een pakje gratis! Nog geen kleurplaat? Download he hier —>>> Kleurplaat <<<—

Voedingswaarden van de speculaasjes zie bovenaan het bericht.

 

Sharing is caring!

1 comment

Wij zijn er bij a.s. zaterdag! Ben benieuwd hoe ze smaken!!

Laat een reactie achter