weetje kappertjes

Mariah Carey at slechts 2 dingen

Vorig jaar rond deze tijd startte Mariah Carey een superstreng dieet om zo strak en fit mogelijk te beginnen aan haar kerstconcerten in New York. Haar dieet was echter zo streng dat ze nog maar twee producten at.

‘Het is zo zwaar. Mijn dieet zou je echt haten’, vertelt Mariah tegen E! Online. ‘Alles wat je eet is Noorse zalm en kappertjes, elke dag. Dat is het. Ik ben echt serieus!’

Nou ben ik geen voorstander van diëten, omdat het vaak lastig vol te houden is en als je weer je normale eetpatroon oppakt en in oude gewoontes terugvalt, je zo weer op je oude gewicht bent.
Daarnaast lust ik helaas geen vis en is dit dieet echt een nachtmerrie voor mij. Dit dieet is echter zo eenzijdig dat ik wel heel nieuwsgierig werd naar de twee ingrediënten en zocht hun gezonde eigenschappen op, wat blijkt?!? Kappertjes hebben naast een heel positief effect op ontstekingen (met name in de gewrichten zoals bij reumapatiënten) ook een heel positieve werking voor mensen met diabetes.

weetje zalm jessicaonline.nl

Meer over kappertjes: mens-en-gezondheid

Sharing is caring!

Laat een reactie achter