Oh kom maar eens kijken…

Nou maak ik de heerlijkste kruidnootjes zelf, maar soms heb je daar even geen tijd voor of geen zin in of wil je gewoon weer eens wat anders proeven…
De kruidnootjes van Willem-Pie zijn niet alleen vrij van geraffineerde suiker en tarwe maar ze zijn ook vegan!
Willempie kruidnoten JessicaOnline.nl

Naast de ‘gewone kruidnootjes’ heeft Willem-pie ook chocolade kokos kruidnoten gemaakt. Het zijngeen kruidnoten om met handen tegelijk weg te werken, want ze zijn best wel machtig. Maar een fijn Sinterlijk lekkernijtje is het zeker!

Willempie kruidnoten JessicaOnline.nl

Willem-pie maakt ook de lekkerste taarten zonder geraffineerde suiker en tarwe en vaak zelfs vegan (wat van mij niet hoeft, maar wel fijn voor Eva dat er dan geen koemelk in zit). Ik volg Willem-pie al een tijdje op instagram en zie de lekkerste taarten voorbij komen! Ik kijk halsreikend uit naar 25 maart, dan ben ik jarig en heb ik mezelf een pecanpie of worteltaartje beloofd 🙂

Sharing is caring!

Laat een reactie achter