K3 water bij premiere K3 Love Cruise – overal liefde!

Première K3 Love Cruise – overal liefde!

-Rose-
Zondagochtend 10 december. Er is code oranje afgegeven in verband met de grote hoeveelheid sneeuw die er gaat vallen. Het advies: ga de weg niet op als dat niet noodzakelijk is. Maar ja, wij gaan vandaag naar de première van de nieuwste K3 film en ik heb twee springende meisjes in K3 jurkjes in de gang staan, klaar om te vertrekken! We kijken op buienradar en rijden, uiteraard met K3 liedjes op de achterbank, net voor de sneeuw aan naar Amsterdam.

De hort op Rose JessicaOnline K3

Bij Tuschinski ligt de roze loper uit en worden de deuren geopend door twee kapiteins. Matrozen serveren hapjes en drankjes en alles is versierd in K3 Love Cruise stijl. We zoeken een mooi plekje in de zaal en de meisjes kijken hun ogen uit. Ik bedenk me dat dit de eerste keer is dat Mila in een bioscoop is, de laatste keer dat we naar de film gingen was ze echt nog te jong. Lucky she is, om dan dit als eerste bioscoopervaring te hebben 😉

De cast wordt aan het publiek voorgesteld en zo lopen ook de K3 meiden in prachtige glitteroutfits het podium op. Mijn meiden zijn er stil van, “ze zijn het echt mam!” 😉 Er worden wat leuke anekdotes over de film verteld, waarna de film wordt gestart.

Het verhaal gaat over de K3 meiden die als special guest aan boord mogen van het cruiseschip van kapitein Bas (Winston Post) om daar een show te geven. De baas van het cruiseschip, mevrouw Visschers (Nicolette van Dam), wil graag dat alles perfect verloopt, maar al gauw gebeuren er de vreemdste dingen aan boord. Uit de parelketting van Klaasje verschijnt de parel-elf Elvin (Sven de Ridder) die de K3 meiden behoorlijk dwars zit. Het is de ‘slechterik’ uit de film, maar met een knipoog, want elke keer lopen verlopen de scènes op een hilarische wijze en uiteindelijk kunnen zelfs de K3’tjes er, met uitzondering van mevrouw Visschers natuurlijk, om lachen. Het geeft de film een goede dosis spanning en humor voor kinderen, maar ook de papa’s en mama’s zitten lekker mee te genieten. De film duurt 95 minuten, voor onze meiden best een lange zit, maar door alle liedjes tussendoor, de humor en het tempo van de film houden ze hun aandacht er de hele film volop bij. Grote leidraad in de film is, hoe mooi in deze tijd van het jaar: liefde. Marthe’s liefde voor haar hond Muffin (hoe komt Muffin eigenlijk op het cruiseschip?), Klaasje en haar voormalige beste vriendin Jasmijn, Hanne die plots oog en oog staat met haar vroegere buurjongen Alex (Tim Douwsma), en Elvin de parel-elf die op zoek is naar zijn elfendochter Ayla. Zou iedereen de liefde vinden en kunnen de meiden van K3 hun optreden geven?

Bij het horen van de soundtrack van de film, Liefde is overal, staan Lily en Mila en veel andere kinderen inmiddels mee te zingen en dansen. Met rode blosjes op de wangen lopen we naar buiten, waar dikke sneeuwvlokken uit de lucht dwarrelen en Mila roept: vrolijk kerstfeest! Ja, liefde is overal, in deze prachtige witte wonderwereld en in dit filmdebuut van Marthe, Hanne en Klaasje.

K3 Love Cruise, een heerlijke familiefilm voor in de kerstvakantie!

 

Sharing is caring!

Laat een reactie achter