Beste keus mayo 0% suiker JessicaOnline.nl

2BSlim sauzen met Sander Janson

Ik heb de sauzen geproefd en vind er best goede vervangers tussen zitten, zoals de chilisaus die normaal voor zo’n 50% uit suiker bestaat!
Wil je bij je tosti of loempiaatje een beetje chilisaus, dan zou ik zeker deze nemen.
De ketchup zou ik liever zien met als grootste bestanddeel tomaat, ipv de nu 3,5% aanwezige tomaat. Ketchup heeft natuurlijk een bepaalde smaak in ons geheugen gebrand en deze ketchup smaakt niet hetzelfde. Dat neemt niet weg dat het een lekker rood sausje is waar je jezelf ook aan kan laten wennen.

Aangezien ik geen probleem heb met het vet in mayonaise* zou ik niet kiezen voor de mayonaise van 2bslim, maar wil je, je vet inname verminderen en toch een mayo achtig sausje bij je eten dan is dit een goede keus!

De zoete sausen en saladedressings van dit merk hebben lekkere smaken. Wil je meer info over dit merk? Kijk even op hun website.

Onderzoek in de supermarkt 

Om je inzicht te geven in de hoeveelheid suiker aanwezig in de verschillende merken mayonaise en ketchup maakte ik in de AH dit filmpje:

*vet doet de opname van glucose zelfs vertragen wat mijn alvleesklier meer tijd geeft om insuline aan te maken

Sharing is caring!

Laat een reactie achter