Ice crime Future ice-cream Jessica Mendels JessicaOnline.nl

Roomijsje op een stokje

Vanwege mijn missie (in 2020 op iedere ijskaart van Nederland tenminste één ijsje op de ijskaart van 100% fruit (en eventueel groente) zonder toegevoegde suikers), word ik vaak snel op de hoogte gebracht van nieuwe ijsjes die op de markt komen.

Zo hoorde ik van mijn Future Icecream vriend Marc, dat het merk Ice crime  nu een roomijsje op een stokje met een laagje chocola en nootjes te koop heeft.
Marco, vertegenwoordiger en veel op de weg, bracht twee ijsjes en nog twee nieuwe smaken spijs langs zodat wij deze Belgische lekkernij kunnen proeven.

Het was een warme dag en na het eten kregen de meisjes een ijsje. Eva een zelfgemaakt groente/fruitijsje en Ilse het roomijsje op een stokje. Toen ik het ijsje openmaakte werden haar ogen zo groot als schoteltjes en rende ze een rondje door de kamer van vreugde. Ze was zo verrast en zo blij dat zij dát ijsje mocht eten.

Ze heeft ervan zitten smullen en ik kreeg natuurlijk een hapje…. het is een super lekker ijsje en als ik nog in mijn geheugen weet op te graven hoe de Magnum Almond smaakt dan was het volgens mij gewoon zoals dit ijsje!

Ice crime Future ice-cream Jessica Mendels JessicaOnline.nl

Voedingswaarden van dit ijsje:

Per 50ml or Per Piece 100g
 Energie 95,7 kCal / 399,8kJ 273,4 kCal / 1.142,3 kJ
 Vet  6,7g 19,1 g
    waarvan verzadigd  3,5g 10 g
 Koolhydraten  7,3 g 20,6 g
     Waarvan suiker* 2,8 g 8 g
 Vezels 4,1 g 11,7 g
 Eiwitten 2,3 g 6,6 g
 Zout  <0,1g <0,1g

*Van nature aanwezige suikers

Even vergelijken met de voedingswaarden van de Magnum Almond mini:

Per 100 Milliliter.
Energie 1179 kJ (281 kcal)
Vet 17 g
Waarvan verzadigd 11 g
Koolhydraten 27 g
Waarvan suikers 24 g
Eiwitten 3.9 g
Zout 0 g

Dat is toch wel een groot verschil! Nu vragen jullie je natuurlijk af:”Waar kunnen we deze ijsjes kopen?”
Dat is een hele goeie vraag! Ik weet dat Marc iedere dag kilometers aflegt om verkooppunten te bezoeken zoals speeltuinen en horeca gelegenheden, dus hopelijk komen we ze deze zomer al tegen op verschillende ijskaarten!Zodra ik wat verkooppunten in de smiezen krijg, zijn jullie de eerste die het horen!

Hier zijn ze nu al verkrijgbaar: Parkoers en Exki turfmarkt.

Nog even over het ijs in de bekers, ik nam een bolletje Chocolate Almond Crunch toen de meisjes al op bed lagen en dat ijs is zo lekker zacht van smaak en structuur! Een bolletje scheppen was zo gebeurt dus een tweede bolletjes kon niet uitblijven 😉 Ik heb heerlijk in het donker op het balkon genoten van deze Guilt Free lekkernij!

Liefs Jessica…

 

Sharing is caring!

Laat een reactie achter