Hanneke Dessing en Jessica Mendels

Ambassadeur van het DiabetesFonds

“Het Diabetes Fonds en Jessica Mendels willen allebei zorgen dat kinderen en volwassenen minder suiker eten. Want te veel suiker is voor niemand goed, met of zonder diabetes!

Het Diabetes Fonds wil een toekomst waarin het heel makkelijk wordt om voor gezonde producten met minder suiker te kiezen. Daar zetten we ons de komende jaren voor in. Jessica laat met Illie Billie aan kinderen zien dat eten met minder suiker heel lekker kan zijn. Daarom is het Diabetes Fonds blij met Jessica Mendels Illie Billie.”

En toen zij mij vroegen om me in te zetten als ambassadeur, hoefde ik daar geen seconde over na te denken. Ik zei meteen:”Ja!”

Dus vanaf heden zal ik mij ook als ambassadeur voor het DB gaan inzetten, zie hieronder het eerste filmpje dat ik onlangs voor het DiabetesFonds gemaakt heb:

Op de foto: Hanneke Dessing, directeur DiabetesFonds en Jessica Mendels.
Fotograaf:Persbureau HCA/Patrick Harderwijk

Sharing is caring!

Laat een reactie achter