Future icecream vriezer- JessicaOnline.nl

Keuze uit 5 ijsjes zonder (toegevoegde) suiker!

Dit voorjaar heeft de bekende restaurantketen Hudson bar & kitchen een strandtent geopend; Hudson Beach op fietsafstand van ons huis op Kijkduin. Het is een heerlijke plek met een klimtoestel voor de kinderen, een fijne kaart waar zowel jong als oud iets lekkers op kan vinden, maar een echte publiekstrekker (volgens mij) is de ijskaart!
Daar staan maar liefst 5 verschillende* ijsjes op zonder toegevoegde suiker!

HUDSON BEACH Jessicaonline.nlJessica Mendels bijHUDSON BEACH Jessicaonline.nlJessica Mendels bijHUDSON BEACH Jessicaonline.nl

Hudsonbeach is ingericht en beschilderd door WEST EGG – creative. Leuke teksten zoals op de laatste foto rondom de spiegel op het toilet geven je zoveel te zien en te lezen, waar je om moet glimlachen, dat je hier zowel binnen als buiten lekker tot rust kan komen en even kan genieten in het hier en nu zonder je telefoon!

Veel plezier als je ook naar Hudsonbeach gaat! Laat me via socialmedia even weten hoe je het vond en welk ijsje jullie gegeten hebben!

Liefs Jessica…

 

*IJsjes van Future Icecream van de merken Pip Organic en Icecrime

Sharing is caring!

Laat een reactie achter