Vezel muesli Malsovit - JessicaOnline.nl

Malsovit vezel Muesli

Deze muesli-mix is heel mooi in balans omdat het ingrediënten bevat die snel hun energie afgeven en ingrediënten die langzame energie of te wel langdurig energie geven. Nou wat zijn die ingrediënten dan?

Haver, Gerst, Bietvezels, Rozijnen, Abrikozen, Dadels, Speltzemelen.

Deze samenstelling is vezelrijk en zorgt voor een goede darmwerking en stoelgang. De haver- en bietvezels zorgen voor een lager cholesterol, maar ook voor een betere weerstand. De onverteerbare vezels in Malsovit VezelMuesli zorgen voor een verzadigd gevoel. De langzame, ofwel ongeraffineerde, koolhydraten in Malsovit zorgen voor langdurige energie en voor een stabiele suikerspiegel.

Er is geen suiker of zout aan toegevoegd. De samenstelling van Malsovit VezelMuesli brengt u een vezelrijk ontbijt, of een heerlijke gezonde lunch. Eén portie Malsovit VezelMuesli bevat meer vezels dan een volkoren boterham. Maar ook drie keer meer dan in een gewone muesli.

Ik eet meestal in de middag yoghurt of kwark met wat fruit, noten, paar druppeltjes Stevia en een handje Malsovit muesli, in de ochtend verdraagd mijn maag op de een of andere manier geen zuivel, dus eet ik het lekker in de middag.
Deze mix is ook heel geschikt om ontbijt muffins mee te maken zoals deze: Haver muffins
Ik zal binnenkort een recept uploaded met deze Vezel muesli, het ingrediëntenlijstje zal er in ieder geval een stuk overzichtelijker uit zien! 🙂

Waar koop je Malsovit Vezel Muesli?

Online bij Malsovit per 6 of 12 dozen. In de G&W Gezondheidswinkel en in het Bountiful schap.
Deze schappen vind je bij de DA Drogisten, DIO Drogisten, een paar Jumbo’s/supermarkten en diverse drogisten. Kijk voor alle verkooppunten op www.Malsovit.nl.

Eet jij wel eens muesli? Welke, wanneer en hoe?
Leuk als je een berichtje achterlaat!
Liefs Jessica…

Vezel muesli Malsovit - JessicaOnline.nl

 

Sharing is caring!

Laat een reactie achter