Verstegen groente pop-upstore JessicaOnline.nl

De Verstegen Groente Pop-Up Store!

Maandag 17 september was ik met Paul en Ilse bij de officiële opening van de Verstegen Groente Pop-Up Store in Rotterdam.

In de tijdelijke groentestore kan je een van de nieuwe kruidenmengsels om je groente gerecht ‘op te leuken’ kopen voor €1,- en je krijgt de bijbehorende groente er dan gratis bij! Ik had €5,- meegenomen en liet Ilse vijf zakjes kiezen.
Nou had ik niet verwacht dat ze zich ook zou laten leiden door haar lievelingskleur….. dus na twee dagen peen en uien hebben we deze week ook nog gewone worteltjes op het menu staan! Ik denk dat ik tegen het weekend zelf oranje zie hahaha….
Verstegen groente pop-upstore JessicaOnline.nl

Tijdens de opening speelden we ook een quiz om onze kennis over groente, kruiden en specerijen te testen…. En wat denk je?!? Ik heb gewonnen!

We (Paul werd derde en viel ook in de prijzen) hebben een kookworkshop van Robert Kranenborg gewonnen en we mogen ieder 2 volgers meenemen!
Dus wil je samen met mij een kookworkshop van Robert Kranenborg volgen, laat dat dan weten hieronder het bericht!

Verstegen groente pop-upstore JessicaOnline.nlOp een rijtje: Wat kan je verwachten in de Verstegen Groente Pop-Up Store?

  • Koop je favoriete 100% natuurlijke mix voor groente voor slechts €1,- en krijg de bijbehorende groente en het recepten inspiratieboekje er GRATIS bij!
  • Maak tijdens de instore winactie kans op een (groente) kookworkshop van Robert Kranenborg bij Verstegen. Wat houdt deze winactie in? Maak een foto voor onze photowall en deel de foto op facebook of instagram met #maakgroentepopulair en tag ons via  @verstegennl.

Waar?
Weena 796, 2014 DA Rotterdam, tegenover Rotterdam Centraal Station

De store is t/m zondag 23 september dagelijks geopend van 11:30 – 19:30 uur.

Sharing is caring!

12 comments

Ja heel graag! Ik volg jouw gezonde ideeën op de voet en als echt horeca mens kijk ik ook graag naar de kookkunsten van Robert Kranenborg!

Die zou ik wel graag winnen ja… buiten alle vragen die ik heb aan robert over gezonde voeding (zonder rotzooi) zou ik ook 1000 vragen hebben aan vega slager Paul. Wij zijn hier helemaal verslaafd aan de producten van de vegetarische slager 😍.. dus dat zou dubbel leuk zijn.

Het avondeten is, zeker voor ons groot gezin, het belangrijkste moment van de dag. Hier komen we bijeen om de dag door te nemen. Hoe leuk zou dat zijn om een lekkere, gezonde, maaltijd voor te kunnen schotelen?

Ik. Wil. Mee!!
Omdat ik fan van kookprogramma’s ben. En mezelf graag verbeter. Ben ookwel door mijn eigen ideeën heen zo langzamerhand… Tips van een heuse meester zijn dan ook meer dan welkom. Koken en eten verbindt dus ik ga ook voor gezelligheid☺️.

Wat leuk dat jullie je hebben ingeschreven! Het gaat om maandag 29-10 overdag.
Best handig om te weten, want misschien kan je niet.
Ik kies na het weekend twee winnaars! 🙂
Liefs Jessica…

Lijkt me super leuk om als vader van twee meiden in de puberteit te leren ze gezond groot te brengenen dit over ye brengen op mijn oudste, die een opleiding tot koken/horeca volgt

Ja dat zou leuk zijn, koken en bakken m lust en mn leven, altijd al meer willen weten over kruiden, hoe te combineren en hoe ze te gebruiken, en hoe ze smaken!

Heel graag. Verleden en heden samen in een workshop. Lijkt me tegek. Goochelen met eten.

Ik zou super graag met je mee willen gaan de kookcursus.
Lijkt me heel leerzaam en vooral supergezellig.
Groetjes van Danielle

We hebben twee winnaars! 🙂
Gefeliciteerd Madelon en Constantijn! Jullie mogen 29-10-’18 mee naar de kookworkshop van Robert Kranenborg.
Jullie krijgen meer info in je inbox.
Iedereen bedankt voor het meedoen!

Liefs Jessica…

Lieke van Schijndel

Die workshop wil ik zeker graag winnen samen met mijn boezem Janneke Welles! We houden van eten en 29 oktober is mijn verjaardag!!❤️🤩

Laat een reactie achter