Win het boek:"Illie Billie is jarig" JessicaOnline.nl

Kinderboek winnen

Het zal je niet ontgaan zijn, ik heb een kinderboek geschreven:’ Illie Billie is jarig”.
Ik heb het boek in de eerste plaats geschreven voor Ilse en Eva. Het boek gaat over Illie Billie (koosnaam Ilse), dit paarse kevertje eet geen suiker omdat dat veel gezonder is. De inspiratie en motivatie hiervoor ligt natuurlijk bij Ilse, die net als ik Diabetes type MODY 2 heeft en daarom geen toegevoegde (geraffineerde) suiker eet.
Haar beste vriendinnetje in het boek heet Keesie Beesie (vernoemd naar Eva Keesje) en heeft (net als Eva) een koemelk-eiwit-allergie.

De boodschap in het kinderboek is eigenlijk dat iedereen anders is en iedereen wel iets mankeert, of iets niet mag eten en dat dat helemaal oké is. Echte vrienden maken ook wat lekkers voor jou op hun feestje ook als ze rekening moeten houden met een allergie of een andere manier van “anders eten”.

Omdat het nu Kinderboekenweek is, geeft Illie Billie een exemplaar van “Illie Billie is jarig” weg!
Wat moet je doen?

Volg JessicaOnline.nlen IllieBillieNederland op Facebook, deel het bericht over de winactie op je eigen tijdlijn en schrijf je naam onder het bericht over deze winactie.
en/of
Volg @JessicaMendels en @IlliebillieNL op Instagram, schrijf je naam onder het bericht over de winactie en tag zoveel mogelijk vrienden die dit boek ook zouden willen winnen.

Niet gewonnen of kan je niet wachten? Kijk voor alle verkooppunten op IllieBillie.nl #Verkooppunten

 

Kinderboekenweek actie van Illie Billie - JessicaOnline.nl

Een cadeau aanschaffen voor een grote groep kinderen? Met een KVK-inschrijving kan je vanaf 40 stuks de boeken met korting aanschaffen! Kijk even op IllieBillie.nl voor meer informatie.

Liefs Jessica…

 

 

Sharing is caring!

Posted by Jessica Mendels

1 comment

CLAUDIA DIEPENDAAL

Ik doe zeker mee! Goed om kindjes bewust te maken dat niet iedereen hetzelfde is!

Geef een reactie