JessicaOnline.nl jurkjes van Frolijk.nl

Flavourites Live

Heb je ‘m al in je agenda staan? De tiende editie van Flavourites Live vindt plaats van 23 t/m 25 november 2018 in de stoere Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Kom langs voor een flinke dosis feelgood. Stands van te gekke webshops tot superleuke dingen om te doen. Wat dan allemaal? Dat is nog een verrassing. En er is meer. Food+drinks. Live muziek. Te gekke workshops. Demonstraties van designers. Instagrammable walls en originele creaties waar je écht blij van wordt. Weet je wat. Kom het gewoon ervaren. Neem je vriendinnen/zus, collega’s of kids mee en kom lekker langs. Vinden we leuk. En jij vast ook!

Vrijdag 23 november is het Pink Friday op Flavourites Live en dan doen veel stands er nog even een extra schepje vrolijkheid bovenop!

Zo sta ik vanaf 12:00 uur in de stand van www.Frolijk.nl. Natasja, de eigenaresse zorgt er altijd voor dat Ilse, Eva en ik er in van die leuke jurkjes bijlopen! Zij staat met haar kampeerwagen vol vrolijke jurkjes, rokjes en knuffels met speciale beurs prijzen en op Pink Friday richt ik een deel in met Illie Billie boeken. Dus wil je een gesigneerd exemplaar voor in de zak of onder de boom, dan kunnen we dat vrijdag op Flavourites Live regelen!
Illie Billie is jarig kost €8,95, maar op de beurs krijg je er gratis goodies bij (zoals stickers, kaarten, plaktattoo of de cd van Tim Akkerman met het Illie Billie liedje).

Kom langs, kijk je ogen uit en doe heel gezellig je inkopen voor de feestdagen!

Tot vrijdag! Liefs Jessica…

JessicaOnline.nl jurkjes van Frolijk.nl

Sharing is caring!

Laat een reactie achter