JessicaOnline.nl Jessica Mendels Illie Billie Negenmaandenbeurs

De Negenmaanden beurs – Rai Amsterdam

JessicaOnline.nl Jessica Mendels Illie Billie NegenmaandenbeursJessica Mendels – hoe ontwikkelt een baby een pure smaak zonder drang naar zoet?
“Je hoeft geen diabetes te hebben om baat te hebben bij het minderen of weglaten van geraffineerde suikers. Vooral voor jonge kinderen, die nog moeten leren eten, is het iets dat je beter weg kunt laten! Tijdens deze Masterclass vertelt Jessica Mendels over haar missie om kinderen gezonder te laten opgroeien zodat baby’s een pure smaak hebben en geen eindeloze drang naar zoet hebben. Ze geeft je antwoord op de vragen: waar let je op bij het kiezen van voeding voor je kindje en hoe lees je het beste een etiket in de winkel?”

De Negenmaanden beurs is van 20 t/m 24 februari in de RAI in Amsterdam. Iedere dag van 14:00-13:30 uur zal ik spreken en is er mogelijkheid om vragen te stellen. Natuurlijk zal ik ook een paar boeken meenemen, zodat je een gesigneerd exemplaar kan kopen.
Locatie: hal 8, stand 08.426B

Sharing is caring!

Laat een reactie achter