Tandenborstels trakteren- JessicaOnline.nl

Geen snoep trakteren op de crèche

Nahani, de mama van Luz moest voor het eerst een traktatie verzinnen omdat haar dochtertje 1 werd en dus voor de aller eerste keer mocht trachten op de crèche.
“Wat kan ik nou bedenken dat iedereen mag en waar iedereen wat aan heeft en dat niet perse iets te eten is?” En toen kwam ze op het geweldige idee om tandenborstels te trakteren. Een gezellige verpakking en een strik en je hebt een feestelijke traktatie waar iedereen wat aan heeft.

Mijn meiden zijn altijd door het dolle heen als ze een nieuwe tandenborstel krijgen! In hun schoen, met hun verjaardag, als ik op reis ben geweest en wat kleins meeneem of gewoon als ze een nieuwe nodig hebben en uit de kast een nieuwe mogen kiezen.

Heb jij ook een leuke traktatie gemaakt, zonder geraffineerde suikers? Laat het me weten, dan delen we jouw super idee hier in de rubriek.

Liefs Jessica…

Zelf een traktatie om niet te eten maken? Kijk eens naar dit artikel…

Sharing is caring!

Laat een reactie achter