Babiloe Kids Badcape winnen JessicaOnline.nl

Fijne badcape winnen

Hoe fijn als mama na het surfen, zwemmen of als je uit de douche komt klaarstaat met zo’n geweldige badcape?!
Ze zijn super zacht en absorberen het water direct. Je kindje kan de handen in de handjes of vleugels van de badcape schuiven en zo zichzelf ‘droogknuffelen’. Natuurlijk helpen wij daar graag bij en gaan nog even met de staart van de eenhoorn of leeuw tussen de tenen door ;-).

De hele maand Juni zijn deze badcapes de MUSTHAVE van de maand bij Babiloe Kids  en krijg je 10% korting. Om dat te vieren mag ik er ook een weggeven!

Babiloe Kids Badcape winnen JessicaOnline.nl
Wat moet je doen om een badcape naar keus te winnen?

Volg Babiloe Kids en Jessica Mendels op Instagram en laat onder dit artikel of onder de post over de winactie op de tijdlint van Jessica Mendels weten welke badcape je graag zou willen winnen.

Voor extra winkans Like je JessicaOnline.nl en Babiloe Kids op Facebook of tag je een paar vrienden in je reactie op Instagram. Babiloe Kids Badcape winnen JessicaOnline.nl

Je kan meedoen t/m 15 juni, de winnaar krijgt een badcape naar keus thuis gestuurd. Niet gewonnen? Dan heb je nog twee weken de tijd om te profiteren van de 10% korting op je bestelling!

Sharing is caring!

6 comments

Hè wat jammer, ik heb geen social media. Maar super leuk dat je iemand blij gaat maken met zo’n heerlijk badcape!

Jammer ik heb ook geen Facebook en Instagram, dus kan ook niet meedoen.
Had graag meegedaan voor mijn kleindochter, voor zo’n leuke unicorn badcape.

Wauw wat een leuke winactie zeg ik zou graag kans maken op een leeuw badcape omdat onze dochter haar sterrenbeeld ook leeuw is

oohhh dit zou onze kleine man geweldig vinden, dan gaan we natuurlijk voor de “dinosaus” zoals hij het zelf zegt!

Oh super toffe winactie! Ben fan van Babiloekids en deze badcape is zo tof! De leeuw is echt iets voor Elin. Haar hele kamer is al safari en we proberen haar alvast het Afrika gevoel mee te geven, want we gaan zeker weten met haar naar Zuid-Afrika in de toekomst! ❤️

Wat leuk Jessica !! Dan ga ik voor de flamingo roze voor onze oudste pretletter !! Zou super fijn zijn voor op de camping volgende maand !

Laat een reactie achter