Happy Kids massage en Knapsack avonturen - JessicaOnline.nl

Boekentips voor lieve avonturiers

Knapsack avonturen

Voor wie mij en ons gezin een beetje volgt, weet dat ik graag buiten ben, vooral het strand is onze tuin.
Ik weet nog dat Ilse net drie was en opa (mijn vader) ernstig ziek. Ilse hoorde een radiocommercial van Beversport;”Doe wat je wilt, maar doe het buiten. Want elke keer als je heel even buiten bent geweest, voel je je van binnen een stukje beter.” Ze moest meteen naar opa, ze moest hem iets heel belangrijks vertellen. Ik snapte direct wat ze bedoelde, want ik had het ook gehoord. Terwijl ik het schrijf, schiet ik weer vol.

Het kan dan misschien niet helpen als je zo ernstig ziek bent, maar het helpt je wel een gelukkiger mens te zijn en als je gelukkig bent, ben je gezonder!

Deze levens filosofie deelt Esther Vlasveld, schrijver van “Knapsack avonturen” ook en daarom neemt ze de lezer in haar boekje mee in talloze avonturen die zij en haar gezin buiten beleven. Voor avonturiers een fijne herkenning en voor de binnenmensen onder ons een mooie inspiratie.Knapsack avonturen starterspakket - JessicaOnline.nl

Het boek staat vol met prikkelende uitspraken van bekende literaire grootheden, mooie tekeningen en
persoonlijke foto’s van Esther en haar familie/vrienden.

Het boekje is te koop voor €16,95 via de website www.knapsackavonturen.nl waar je ook een knapzak starterspakket kan kopen of via bol.com.

 

Happy Kids Massage

Wie houdt er niet van? Een aai over zijn bol, gekriebel in zijn nek of een warme hand over de rug. We gedijen goed bij knuffels, contact en echte aandacht.
Tegenwoordig boek ik iedere maand een massage. Een uurtje voor mezelf in een ontspannen, warme kamer waar een rustige, vriendelijke dame me met warme olie kneed en masseert.

Vroeger toen mijn zus en ik klein waren, kriebelde we om elkaars rug. We tekende of schreven iets en dan moest de ander raden wat er getekend of geschreven was. Heerlijke herinneringen.

Toen mijn meisjes nog baby waren en huilde terwijl alle redenen uitgesloten had, dan deed ik de openhaard aan, deed hun kleertjes uit, legde ze op een dekentje en ging ze masseren. Als magie werden ze er rustig van en nog, wanneer ik het idee heb dat ze overprikkeld zijn helpt een massage altijd.

Happy Kids Massage Book - JessicaOnline.nlDeze comfort kan dus ook heel speels in de dagelijkse dag toegevoegd worden, gewoon op school met de kleertjes aan. In het voorwoord schrijft Corine Elzenaar, oprichter en schrijfster van Happy Kids Massage, “Voor een gezonde ontwikkeling is gewenste lichamelijke aanraking een eerste levensbehoefte. Het verbetert de concentratie, helpt lichamelijke klachten door stress verminderen, zorgt voor onderlinge verbondenheid en geeft het gevoel van welbehagen.”

Het Happy Kids Massage Book kost €15,00 en is te bestellen op de website www.happykidsmassage.com

 

 

 

Sharing is caring!

Laat een reactie achter