Drollenkoeken - JessicaOnline.nl

Drollenkoeken

Voor ongeveer 18 rollenkoeken heb je nodig:Drollenkoeken - JessicaOnline.nl - Jessica Mendels en Ilse

3 overrijpe bananen
120 gram volkoren speltmeel
100 gram hazelnoten
50 gram Cacao
1 ei
2 snufjes zout
40 gram Erythritol
2 eetlepels kokosolie

De bananen, het ei, de kokosolie, de cacao, het zout en de Erythritol gaan in de blender totdat het een glad beslag is.
De halve hazelnoten heb ik in de koekenpan gebruineerd, deze gaan met de meel en het beslag uit de blender samen in de keukenmachine.
Dit moet een (behoorlijk plakkering) dik deeg worden. Blijft het te vloeibaar, voeg dat nog wat extra meel of cacao toe.

Drollenkoeken - JessicaOnline.nl Dit deeg gaat in de spuitzak en nu spuiten we de drollen op het bakpapier. Hoe je de gewone koeken maakt (die er niet als drol uitzien) zie je in de Youtube video.

De koeken gaan 15 minuten in de voorverwarmde oven van 180°C Graden.
Kijk de aflevering van JessicaOnline.nl – Homemade om te zien hoe wij ze maakten.

Ga jij ze ook maken? Super leuk als je het resultaat deelt en me tagged op Facebook of Instagram.
Liefs Jessica…

 

Sharing is caring!

Geef een reactie