Billie billie sauzen van verstegen en jessica mendels

Illie Billie Sweet Chili

Illie Billie Sweet Chili VerstegenVeel producten zitten vol suiker, wat helemaal niet goed voor ons is. Er is daarom steeds meer behoefte aan producten die verlaagd zijn in suiker. Verstegen biedt de oplossing met de Illie Billie sauzen zonder toegevoegde suikers. De sauzen zijn gemaakt van de beste kruiden en specerijen en er worden geen suikervervangers of zoetstoffen gebruikt. En dat is uniek! Deze sauzen zijn dus een bewuste keuze waarbij je niet inlevert op smaak.

Gewicht/Inhoud: 285ml

Artikelnummer: 99328215

Productcode: 8712200985613

Smaak: Gemaakt van de allerbeste chili’s, paprika en uien met een heerlijk zoet accent

€ 1,95 Te koop bij Albert Heijn en in de webshop van Verstegen.
Sharing is caring!

Laat een reactie achter