Frecious goed gevonden JessicaOnline.nl

Groente in een flesje

Groenten, de heilige graal voor je gezondheid

Dagelijks veel groente en rauwkost eten is het ideaal. Dat lukt slechts 5% van de Nederlanders terwijl onderzoek pleit voor een nieuwe norm van 500 gram per dag. Onze groenten bevatten steeds minder voedingskracht. Hoog tijd voor een andere benadering: groentesap.

Nou lukt het ons aardig goed om voldoende groente weg te knagen, maar toch geniet ik van de familiebox diepgevroren groente sappen (sommige bevatten ook wat fruit).
Onder het mom van “Gemak dient de mens” vind ik het heel fijn om de flesjes in de vriezer te hebben voor als we de hort op gaan.
Van de winter zette ik de bevroren flesje een dag van te voren in de koelkast, maar nu neem ik ook wel een (half) bevroren flesje mee die dan gelijk mijn kwark koel houdt. Tegen de tijd dat ik toe ben aan mijn groentesapje kan ik hem drinken.

Frecious goed gevonden JessicaOnline.nl

Voor kinderen een kleiner flesje

Ilse vindt ze lekker en ze vindt het ook reuze interessant om ze mee naar school te krijgen. Eva levert iets meer protest en drinkt hem thuis met een rietje, dan is hij nl veel lekkerder ;-P

 

Wil jij één van de boxen proberen? Dat hoeft niet de familiebox te zijn, mag ook een van de sapkuur boxen, de zwangerschapsbox of de sportbox. Met de code: JESSICA15 krijg je 15 Euro extra korting op je bestelling! Je kan ook deze link gebruiken: KLIK HIER

Frecious goed gevonden JessicaOnline.nl
Granola Tip!

Als je gaat bestellen, probeer dan ook deze Granola die voor 54% uit pompoen (groente)  bestaat! Laag in koolhydraten, zonder toegevoegde suikers en toch lekker knapperig en een beetje zoet door het gebruik van specerijen en de pompoen.

Sharing is caring!

Laat een reactie achter