food2smile chips jessicaonline.nl

CHIPS

Deze chips vind ik echt lekker en ik vind het ook fijn dat ik ze gewoon prima klan eten en uitdelen. Geen toegevoegde suikers, geen zuivel, geen tarwe (ook geen gluten) en een stuk lager in kcal en koolhydraten dan andere meer standaard chips.
De portiekjes zijn voor mij wel een uitkomst, want dan is op gewoon op.
De salt en peper is mijn favoriet, daarna de paprika en op de naturel lust ik wel een schepje eiersalade of hummus 😛

Snack met een smile: wél eiwitten – heel weinig vet. De popped chips bevatten tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips. En dat is nog niet alles. Ze zijn gemaakt van half soja en half aardappel en daardoor een bron van eiwitten. Ook zijn ze glutenvrij, vezelrijk en zitten er geen toegevoegde suikers in. Echt een verantwoorde keuze dus. Geniet guilt-free van deze verantwoorde chips wanneer je ‘In the mood for something good’ bent!

Te koop in de webshop van Food2Smile

Sharing is caring!

Laat een reactie achter