Oppo ijs JessicaOnline.nl

Romig schepijs van Oppo – JessicaOnline proof!

Het schepijs van Oppo opende een deur die al wat jaren dicht zat.
Want schep ijs had ik achter me gelaten toen ik in 2012 rigoureus stopte met het eten van geraffineerde/toegevoegde suikers.
Maar het ijsmerk Oppo is erin geslaagd zo ontzettend lekker ijs te maken zonder het toevoegen van geraffineerde suiker dat ik de deur voor hen heel graag opende.

Ik vond de bekende bekers ijs in het schap van de Albert Heijn, in het begin leverde mijn favoriet: Salty karamel nog een beetje schuldgevoel op tegenover Eva omdat er wel echte room in zat, maar inmiddels heeft het merk een hele hoop verschillende smaken die ook nog eens VEGAN zijn!
Dus inmiddels staat er altijd wel een kleine selectie aan smaken Oppo ijs in onze vriezer.

De Pecan Praline is mijn absolute lieveling, maar ook de chocolade met hazelnoot weiger ik zeker niet 😉
Het merk heeft inmiddels ook roomijs met chocola op een stokje, een soort van Magnum, maar dan niet met het aantal calorieën van een pakje roomboter en ook niet met een piek in mijn glucosewaarde als gevolg.
Om die te vinden, kopen en proeven ga ik deze week mijn best doen, want Ilse en ik kunnen niet wachten die eens te proeven.
Helaas is daar nog geen VEGAN versie van, dus dat moeten we dan op een moment doen dat we niet met Eva zijn, want we willen het wel gezellig houden.

Ga naar de winkel en proef dit ijs!!!!!!

Sharing is caring!

Laat een reactie achter