Love my veggies JessicaOnline.nl

Love my Veggies

Ik zag dit merk onlangs in de supermarkt (bij de AH en Jumbo verkrijgbaar) en na het lezen van de ingrediëntenlijst, wilde ik ze Eva graag laten proberen. Ik kocht allebei de smaken van de snoepsterren en een zakje van de miniMuesli.
De snoepsterren zijn knapperige sterren met de smaak van mango en pompoen (of aardbei, banaan en biet).

Ze zijn gemaakt van: rijstmeel, maismeel, appelsapconcentraat, mango- en pompoenpoeder en vitamine B1

De sterren gaan er bij Eva in als zoete koek en die heb ik dus sindsdien standaard in huis of in mijn tas als knabbeltje tussendoor.
Naast een lekker en verantwoord tussendoortje is ze er ook even zoet mee zonder te knoeien. Ondertussen oefent ze de pincetgreep (wijsvinger en duim), de fijne motoriek en haar oog-hand-mond-coördinatie! 🙂

image

De muesli is helaas nog een ander verhaal. Eva vindt het vooral leuk om mij te voeren als ik haar een glaasje soja yoghurt (want koemelk allergie) met deze muesli geef. Ik heb de mini muesli dus al ruimschoots getest en kan me niet voorstellen ze dit niet lekker vindt. Maar dan moet dat kleine eigenwijsje van mij, wel haar mond open doen om het te proberen.

image

Love my Veggies is een Nederlands bedrijf van de twee zussen Kim en Kelly, beiden moeder en zeer gemotiveerd om producten op de markt te brengen zodat “onze kindjes” ruime keus aan gezonde tussendoortjes hebben.
Iets wat ik natuurlijk van harte toe juich!

De producten van Love my Veggies bevatten altijd groente én fruit. De ingrediënten zijn van biologische oorsprong en ze voegen nooit suikers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen aan hun producten toe.

Eva is gek op allerlei vormen muesli, knabbeltjes, nootjes, pitjes en zaadjes.
Bij het Paasontbijt had ik een leuk assortimentje voor haar samengesteld.
Gepofte speltkorrels met honing, snoep sterren van Love my Veggies, rijstwafeltjes van Goodies en een biologische zonnebloempitten mix.
Vanmiddag ga ik Eva de muesli zonder yoghurt aanbieden, gewoon als knabbeltje. Hopelijk wil ze het dan wel proberen!

image

Sharing is caring!

1 comment

[…] wel veel wordt gebruikt in de ontbijt- en baby/kinder knabbel producten zoals we die ook van Love my veggies kennen bijvoorbeeld en het precies smaakte en voelde zoals ik had verwacht. Een lekker luchtige […]

Laat een reactie achter