JessicaOnline.nl Gastblogger Rose

Gastblogger

Mag ik jullie even voorstellen aan onze eerste gastblogger van JessicaOnline.nl?!
Dit is Rose Warmerdam, mama van Lily en Mila. Dat is ook onder welke “naam” ik haar leerde kennen. Als je kinderen hebt en ze gaan naar de crèche, school en clubjes ontmoeten ze daar andere kindjes en bij die kinderen horen mama’s, papa’s, broertjes en zusjes.
Lily, de oudste dochter van Rose zit bij Ilse op ballet en iedere woensdag van 13:00 tot 14:00 zitten een aantal mama’s braaf 😉 op hun dochters te wachten in de kleedkamer. Zo ook Rose, ik en onze jongste meisjes Mila en Eva spelen kruipend en inmiddels lopend met elkaar.
Voordat je elkaars naam kent, zijn we de mama’s van…. maar als de weken, maanden en inmiddels ook jaren voorbij gaan, leer je elkaar steeds beter kennen.

Rose is onderwijzeres, net als ik, maar staat nu niet voor de klas omdat haar man een erg drukke baan heeft, ze nog niet zo heel lang geleden terug zijn verhuisd naar Nederland en ook gewoon omdat ze het fijn vindt en het kan!

Leuke jurkjes
Ik kom wel eens in de stoffenwinkel en ben dus een beetje op de hoogte van wat er te koop is. Ik herkende het stofje van de jurkjes van Lily en Mila en vroeg aan Rose of ze die zelf gemaakt had. Als ik de stofjes niet had gekend, had ik het niet kunnen raden, zo mooi waren ze gemaakt.

Rose met Mila op haar arm en Lily alle drie dragen ze een jurkje die Rose zelf gemaakt heeft.

De jurkjes had ze inderdaad zelf gemaakt en daar zaten we een uur lang te praten over “naaien”. 🙂
Rose had allemaal tips en ik had meteen zin om haar tips op te volgen en om haar tips in een blog voor jullie te verwerken.
Ik kocht die dag meteen een leuk stofje en wilde aan de slag gaan, maar dat is alweer een half jaar geleden en van het stofje heb ik inmiddels pittenzakken gemaakt. Hahaha…

 

 

Gastblogger
Uiteindelijk heb ik deze zomer aan Rose gevraagd of ze het leuk zou vinden om een gastblog te schrijven voor de rubriek Handmade en dat wilde ze!De rubriek over de leuke jurkjes zal binnenkort online staan, maar ze begint met een ander stuk dat je vanaf 17-08 kan lezen in de rubriek bij Handmade!
Welkom op JessicaOnline.nl lieve Rose, ik hoop dat je ons vaak zal inspireren!

Liefs Jessica…

Sharing is caring!

1 comment

[…] -Rose- Vanaf het moment van de intocht weet Lily wat ze later wil worden: Piet! Ze is al druk aan het oefenen met klimmen, ondersteboven hangen, dansen en cadeautjes inpakken. Ook Mila ziet het wel zitten en hobbelt er vrolijk achteraan. Omdat je pas op een echte Piet lijkt met een echte pietenurk, ben ik aan de slag gegaan met een pietenjurk voor allebei! Het lijkt misschien een hele klus, maar ook voor de beginnende naaier is dit echt heel goed te doen! […]

Laat een reactie achter