Advent kalender Fruit Funk JessicaOnline.nl

Advent kalender ZONDER suiker

Er is geweldig nieuws! Dit jaar zal Ilse voor het eerst een adventskalender krijgen! Fruit Funk heeft namelijk (naar mijn weten) de aller eerste adventskalender met snoepjes zonder geraffineerde suiker ontwikkelt.
Ik heb al eens gedacht om zelf een adventskalender te maken zoals mijn nichtje Wendy dat doet, super gaaf, maar ook veel werk en het is er dus nog nooit van gekomen.

Voordat ik suiker in de ban had gedaan en voordat mijn eigen kinderen geboren waren, gaf ik de kinderen van mijn zus ieder jaar een adventskalender. Dat was echt iets dat ik zelf als kind zo magisch vond en zeker niet ieder jaar gekregen heb.
Dus vanaf het moment dat Ilse eenmaal oud genoeg was om het fenomeen te snappen, ben ik op zoek geweest naar een versie van de adventskalender die ik voor haar goed keurde. En dat betekent dus zonder geraffineerde suiker.
Ik kwam bij Betjeman en Barton  een thee adventskalender tegen, super leuk voor mij, maar toch minder leuk voor de meisjes. Ik kon een vreugde dansje niet bedwingen toen ik vorig week werd getipt door een van mijn Facebook vrienden dat Fruit Funk een adventkalender op de markt heeft gebracht. Ze zijn alleen bij hen in de webshop te koop en de tijd dringt, want het eerste vakje mag al aanstaande vrijdag 1-12 geopend worden, dus BESTELLEN!!!!
of
Advent kalender Fruit Funk JessicaOnline.nlWINNEN!!!!
Geef jezelf op voor de nieuwsbrief en schrijf hieronder een reactie met je voorkeur voor Minions, Emoij of Paw Petrol als je kans wil maken op een van de drie adventskalenders.
Donderdag 30-11-’17 worden de winnaar gekozen zodat de kalender 1-12 op de mat liggen en er gesnoept kan worden!

Sharing is caring!

8 comments

Pascal van Timmeren

Hoi Jessica

Ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief,graag zou ik kans willen maken op de Paw Petrol adventskalender.

Gefeliciteerd Pascal! Jij hebt een adventkalender van Paw Petrol gewonnen! Stuur me een mailtje met je adres naar info @JessicaOnline.nl dan heb je hem hopelijk morgen in huis om meteen het vakje van 1 december te openen!

Woehoe! Mijn moeder haat geraffineerde suikers, vermijden, vermijden & nog eens vermijden!! Ben al aangemeld voor de nieuwsbrief 🙂 Doe mij maar zo’n emoji-adventkalender 😉

Bij de Ekoplaza heb ik de afgelopen 2 jaar zo’n adventskalender gekocht. Naar mijn weten bestaan zulke kalenders al langer

Echt waar?!?! Ik kijk altijd!
Met snoepjes zonder geraffineerde suiker? Of misschien met biologische snoepjes?

Mijn voorkeur gaat naar Paw Patrol, omdat mijn kleinkinderen daar gek op zijn en heel wat klein speelgoed hebben van deze moedige hondjes.
Wat leuk dat je een kalender kunt winnen.
Ik doe graag mee.

Hoi Jessica

Ik heb mij aangemeld voor de nieuwsbrief,graag zou ik kans willen maken op de Emoj adventskalender.

[…] Fruitfunk heeft dit jaar ook weer twee varianten Adventskalender: met een unicorn of met Paw Patrol. […]

Laat een reactie achter